+358 2 2511 915 info@turuntayskaannos.fi

Etsitkö luotettavaa käännöspalvelua Helsingissä?

Olisiko laadukkaiden käännösten aika? Täyskäännös tuottaa korkealaatuisia käännöstekstejä oli aihe tai toimiala mikä vain. Löydät meiltä käännöstöiden asiantuntijat avuksesi kaikkiin tarvittaviin projekteihin. Kokeneet kääntäjämme tavoitat Helsinki–Espoo–Vantaa-alueella sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Käännöspalvelut Helsinki – katso yhteystietomme »

Meillä on kokeneet kääntäjät mm. suomen, ruotsin, englannin, saksan, ranskan, viron ja venäjän kielissä.

Tavoitettavaa käännöspalvelua

Haetko toimivaa yhteistyötä? Meillä tunnustetaan hyvän yhteydenpidon tärkeys. Monivuotiset asiakkaamme mainitsevatkin usein, kuinka vaivatonta yhteistyö kanssamme on. Olemme tavoitettavissa niin puhelimitse kuin sähköpostitse, joten apua on aina saatavilla. Luotettavana ja laadukkaana käännöspalveluna neuvomme ja opastamme mielellämme käännöstyöhön liittyvissä asioissa kokonaisvaltaisesti.

Onko kääntäjissä ja käännöstoimistoissa eroa? Miksi valita meidät?

Hyvä käännös on kaiken toimintamme ydin ja tavoite. Laadukas käännös sopii käyttötarkoitukseensa. Asiatekstissä laadun peruskriteereinä on, että teksti on kieliopillisesti ja kirjoitusasultaan virheetöntä yleiskieltä ja että termit, nimet ja kulttuurisidonnaiset elementit on varmistettu. Luovempaa käännöstyötä voivat olla esimerkiksi lehtiartikkelien käännöstyöt, jolloin kielikuvien ja vivahteikkaiden ilmaisujen käyttö on vapaampaa.  

Tyytyväiset asiakkaamme

Olemme vuosien varrella saaneet kokemusta ja näkemystä mitä erilaisimmista käännöstehtävistä. Asiakkaamme koostuvat monipuolisesti niin pienistä, keskisuurista kuin suurista yrityksistä. Vastaamme sujuvasti myös muiden organisaatioiden tarpeisiin.  Vastaanotamme mielellämme toimeksiantoja koko Suomen alueelta. Asiakkaamme ovat erityisen tyytyväisiä varsinaisen käännöksen ohella toimivaan palveluprosessiimme

Miten aloittaa?

Lisätietoa käännöspalveluistamme saat osoitteesta info@turuntayskaannos.fi.


Katso tarkemmat yhteystietomme täältä.

Kun olet meihin yhteydessä, selvitä palveluntarvettasi seuraavilla kysymyksillä.

Mikä on tekstin käyttötarkoitus (sisäinen käyttö, julkaistava teksti, auktorisoitu käännös, painovalmis tuote jne.), kohderyhmä, käännöstyön laajuus, kieliparit, toimitusaikataulu ja -tapa, alkuperäisen tekstin muoto, mahdolliset tulevat muutos- ja päivitystarpeet. Lähetä teksti, niin annamme sinulle tarjouksen. Kerro myös, jos tekstistä on aiempia käännösversioita tai muuta lähdemateriaalia.

Parasta palveluissamme:

TAVOITETTAVUUS – hyvä kumppanuus nousee sujuvasta yhteydenpidosta.
LUOTETTAVUUS – pidämme minkä lupaamme.
LAATU – ammattimainen laatu koko käännösprosessin ajan.
HINTA-LAATU-SUHDE – pitkäjännitteinen yhteistyö tuo kustannustehokkuutta.

NOPEUS – pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin nopeallakin aikataululla.

Lisätiedot ja tarjoukset:

Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten projektisi kannattaisi toteuttaa. Kerromme joustavista aikatauluistamme kokonaisedullisuudestamme. Ota yhteyttä – käännöspalvelut Helsinki » info@turuntayskaannos.fi.

 

Täyskäännöksiä jo neljällä vuosikymmenellä