+358 2 2511 915 info@turuntayskaannos.fi

Turun Täyskäännös – asiantuntevaa käännöspalvelua

 

Turun Täyskäännös Oy on vuonna 1989 perustettu turkulainen käännöstoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen asiantuntevaa käännöspalvelua nopeasti, asiantuntevasti ja luotettavasti. Asiakkaamme luottavat meihin, pitävät meitä asiantuntevina ja ovat tyytyväisiä työmme hinta-laatusuhteeseen. Tästä kertovat monet pitkäaikaiset asiakassuhteemme.

Ammattitaitoisten kääntäjiemme ja pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme vastaamaan niin pienten, keskisuurten kuin suurtenkin yritysten ja organisaatioiden alati kasvaviin, yhä haastavampiin tarpeisiin. Laajan yhteistyöverkoston avulla pystymme reagoimaan vaihteleviin työtilanteisiin nopeasti – jokaiselle työlle löytyy kyseistä asiaa parhaiten hallitseva, kokenut kääntäjä.

Turun Täyskäännös Oy on Suomen kielipalveluyritykset SKY ry:n (aiemmin Suomen käännöstoimistojen liitto, SKTOL) jäsen, Euroopan käännöstoimistojen liiton (EUATC) verkostojäsen sekä Suomen Yrittäjät ry:n jäsen. SKYn jäsenenä olemme sitoutuneet noudattamaan hyviä liiketoimintaperiaatteita ja eettisiä ohjeita sekä soveltuvin osin käännösalan eurooppalaista EN 15038 laatustandardia. Meillä on ollut edustaja SKTOL:n hallituksessa vuosina 2005 – 2016 sekä SKYn hallituksessa vuodesta 2018.

Omalle äidinkielelleen kääntävät ammattikääntäjämme ovat saaneet kääntäjänkoulutuksen ja/tai heillä on usean vuoden kokemus alalta. Lisäksi he ovat työssään perehtyneet mitä erilaisimpiin erikoisaloihin. Me pidämme minkä lupaamme.

 

Suomen Yrittäjät
Suomen Kielipalveluyritykset-logo
Suomen Yrittäjät